Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Δημήτρης Καζάκης, η Ευρωπαϊκή Ένωση προβάλλει και επιδοτεί την Πανθρησκεία (Βίντεο)

Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης, εξηγεί μέσα από την ομιλία του στον Κορυδαλλό στις 20 Νοεμβρίου του 2016, ότι πρέπει να αποδεχτούμε κι ότι δεν πρέπει να μιλάμε καθόλου για το σύμβολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τα δώδεκα άστρα και γιατί έχει δώδεκα άστρα όταν οι χώρες είναι είκοσι οκτώ. Αναφέρει ότι έχουν πάρει ένα βασικό σύμβολο του καθολικισμού και το έχουν βάλει στη σημαία της ΕΕ. Το οποίο σύμβολο προέρχεται από το απόσπασμα της αποκάλυψης του Ιωάννη, που αναφέρεται στη μητέρα που εμφανίζεται με τα δώδεκα άστρα σαν στεφάνι, με τις δώδεκα φυλές του Ισραήλ. Αναρωτιέται δε, γιατί πρέπει να μας εκφράζει ένα από τα βασικά σύμβολα του καθολικισμού.

 Ο Γ.Γ. ενημερώνει το κοινό ότι το 1997, όταν μάζεψαν τους εκπροσώπους του καθολικισμού, του προτεσταντισμού και του Ισλάμ στη Ρώμη, είπαν τότε οι καθολικοί επίσκοποι ότι είναι σε θέση να απορρίψουν και να αποβάλλουν τον εθνικισμό από τη θρησκεία. Γιατί ο καθολικισμός δεν ήταν ποτέ εθνική θρησκεία, δηλαδή δεν συνδέθηκε με τους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες κάποιων εθνών. Ήταν ένας οικουμενισμός, που φορέθηκε και κρατήθηκε πάνω στους λαούς, παρά και ενάντια στη θέλησή τους, από την εποχή των μεγάλων αγώνων των χωρικών τον 16ο αιώνα. Αυτόν τον οικουμενισμό θέλουν να μας φορέσουν. 

Και το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι σημερινοί νεοσύστατοι ευρωλάγνοι, που τους στεναχωρεί πάρα πολύ που τα παιδιά κάνουν τον σταυρό τους κι ότι έχουμε θρησκευτικά, σ’ αυτό δηλώνει ο Γ.Γ. ότι με υποκριτές, θρασύδειλους και δωσίλογους δεν μπορούμε να τα συζητήσουμε αυτά. Για το αν θα έχουμε θρησκευτικά ή όχι στα σχολεία, ή αν θα κάνουμε τον σταυρό μας ή όχι, ή αν θα κάνουμε την πρωινή προσευχή. Γιατί την ίδια ώρα που αυτή την στιγμή λένε αυτά τα πράγματα, πλασάρουν την πανθρησκεία που προβάλλει και επιδοτεί η Ευρωπαϊκή ένωση, που είναι ένα μείγμα καθολικισμού, προτεσταντισμού και ισλαμισμού στο ένα, στο οικουμενικό του στοιχείο, στο να αποσπαστούν από τις εθνικές προσδοκίες και αγώνες των λαών. Αυτό είναι το μεγάλο τους θέμα. Και όταν εσένα σε αποσπάει από τη γη σου και την διεκδίκησή της, τι μένει; Ο Μεσαίωνας. Ο προσδιορισμός με βάση το αίμα και με βάση τη θρησκεία. Ξαναγυρίζουμε πίσω σε λογικές φυλετισμού. Για αυτό και βλέπουμε αυτά τα τραγικά πράγματα που βλέπουμε σήμερα γύρω μας. 

 Ο Γ.Γ. προτείνει στο κοινό να ψάξουν στην επίσημη σελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για ποιο λόγο έχουν τα 12 άστρα σε μπλε φόντο και θα δουν πως αυτός ο αριθμός είναι σημαντικός αριθμός γιατί ήταν 12 οι Απόστολοι, 12 οι φυλές του Ισραήλ, 12 ο ζωδιακός κύκλος, 12 κάτι παγανιστικές αναφορές κλπ. Και μετά να ψάξουν στην εγκυκλοπαίδεια του ελευθεροτεκτονισμού του1884, να βρουν στον αριθμό 12 και να δουν πως ακριβώς αυτό το απόσπασμα του ελευθεροτεκτονισμού, το έχουν βάλει σαν επίσημη αιτιολόγηση του δώδεκα στην σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 Ο Γ.Γ. αναρωτιέται γιατί θα πρέπει να δεχτούμε ένα σύμβολο το οποίο είναι μαγικό, μυστικιστικό, πέρα από το θρησκευτικό; Τονίζει πως ο σκοταδισμός αποτυπώνεται στο σύμβολο αυτής της σημαίας. Αυτήν την Ευρωπαϊκή Ένωση μας έχουν φορέσει, με όλο τον μυστικισμό και με όλο τον σκοταδισμό που αυτή εμπεριέχει. 
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου